Täiendav vastuvõtt haridustehnoloogia õppekavale

Haridustehnoloogia õppekaval toimub täiendav vastuvõtt 2 tasuta õppekohale. Dokumentide esitamine toimub 15.–16. augustil sisseastumise infosüsteemi SAIS kaudu. Samadel päevadel on avatud ka vastuvõtulaud Tallinna Ülikooli aulas (Narva mnt 25, Terra hoone III korrus, kell 10.00–14.00).

Vastuvõtutingimused on samad, mis juulis toimunud suvisel vastuvõtul. Sisseastumisavalduse täitmisega koos tuleb SAIS keskkonda üles laadida ka motivatsioonikiri, kus on viide sisseastuja haridustehnoloogiliste pädevuste portfooliole. Sisseastumisvestlused toimuvad esmaspäeval 19. augustil. Vestluse kellaaeg teatatakse kandidaadile avalduse esitamise järel.

Küsimuste korral võib võtta ühendust Informaatika Instituudi õppeassistendiga (Merilin Tohver, merilin.tohver@tlu.ee, 640 9421).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *